Możemy się pochwalić, że w internecie pojawia się coraz więcej informacji na temat pieczywa z błonnikiem! A konkretnie naszych bułek, które to w tym roku mają trafić do szerszej świadomości Polaków. Rok 2022 to rok bułek z błonnikiem. Na początek zapraszamy was do zapoznania się z publikacjami z zeszłego roku, które pojawiły się na internecie i dotyczą naszego zakładu, który jest jednym z najnowocześniejszych w Europie.
Na początek warto wspomnieć o serwisie przeglądu piekarskiego i cukierniczego. Można na nim znaleźć artykuł dotyczący naszych bułek prebiotycznych. Z tego tekstu dowiesz się co to są bułki prebiotyczne, jakie składniki są najważniejsze i dlaczego ludzie coraz częściej o nie pytają:
Piszą o nas także serwisy rodzinne. Nic dziwnego. Również rodzicom zależy, by świadomość na temat błonnika i jego zalet wśród innych rosła. W końcu Błonnik w diecie dziecka to szereg korzyści! Jakich? Dowiesz się, kiedy przeczytasz ten artykuł:
Zdrowe bułki dla rodziny – błonnik w diecie dziecka.
Chcesz więcej informacji na temat Błonnika? Zajrzyj także Tutaj: https://dietanaluzie.pl/artykuly/blonnik-pokarmowy-co-to-jest/ – Dieta na luzie to świetny blog, prowadzony przez młodą dietetyk kochającą zdrowe odżywianie ale jak sama nazwa wskazuje na luzie. Bo dieta nie może być nudna. Musi być smaczna i pełna korzyści dla zdrowia.
Tych informacji dowiesz się z kolei na kolejnym blogu, równie młodej aczkolwiek bardzo doświadczonej miłośniczki zdrowego odżywiania. Kiedy go przeczytasz będziesz wiedzieć gdzie znaleźć błonnik. Podpowiadamy, że jest go dużo w naszych bułkach! Artykuł możesz przeczytać tutaj: Błonnik – gdzie go szukać?
Możesz przeczytać również o naszej ostatniej akcji, w ramach której wsparliśmy domy pomocy społecznej oraz placówki opiekuńczo – wychowawcze. Link do tego artykułu znajdziesz tutaj: PanPiek pomaga